Így jött szóba a munkásszálló Veszprém cityben

Veszprém a királynék városa. Legalábbis szoktak így hivatkozni rá. Veszprém megyei jogú város a Közép-Dunántúl régióban. Híres az állatkertről, a Hősök kapujáról, a Szentháromság szoborról és még hosszasan sorolhatnám. Sok iskola elérhető itt, a kulturális élet is mozgalmas, emellett pedig gyakran rendeznek itt fesztiválokat is különböző témákban. Én magam rajongok a sportokért és a város is! Veszprém legkedveltebb sportja a kézilabda. A város csapata, az Telekom Veszprém KC Magyarország legsikeresebb kézilabda csapata. A királynék városában a művészetek is otthonra lelnek. A város kiemelt együttesei számos művészeti ágban egész éven át színvonalas programokat kínálnak, de az itt található múzeumok, egyházi kiállítások, galériák is hasznos időtöltést ígérnek. Én magam rajongok ezekért a dolgokért. Így kerültem először Veszprémbe. Egy kiállításra mentem egy kedves barátommal, de akkoriban még nem is sejtettem, hogy egyszer majd itt fogok élni és dolgozni, ugyanis csak egyetemisták voltunk, akik szórakozni és kikapcsolódni akartak, távol otthonról.

munkasszallo-veszprem_pic1

Hogyan kötöttem ki egy munkásszálló Veszprém központi szállásán?

Emiatt pedig sosem gondoltam volna, hogy a sors egyszer idáig fog majd engem sodorni.
Tudtam jól, hogy eljön majd az a nap, amikor munkát kell keresnem, ha befejeztem a tanulmányaimat az egyetem ügyes – bajos termeiben, de mindig arra gondoltam, hogy majd kényelmesen, autóval bejárok egy közeli céghez. Nos, nem így alakult.
Egy munkásszálló Veszprémben lett az, ami segítette az elhelyezkedésemet munkahely ügyileg a nagyvilágban. Egy olyan helyen kaptam munkalehetőséget, ami elég messze volt az otthonomtól, így számomra a bejárás nagy kellemetlenségekkel járt hosszútávon. Nem értem el időben a vonatot és a csatlakozást, nagyon sokat késtem emiatt a munkahelyemről s noha volt a baráti társaságomból olyan személy, aki közel lakik Veszprémhez, nem tudtam mindig nála éjszakázni és megzavarni ezzel a magánéletét.
Kénytelen voltam keresni valamit.
Egy albérlet nagyon drága lett volna számomra, így nem engedhettem meg magamnak azt, hogy albérletet fizessek a kezdőfizetésemből, úgy, hogy talán enni sem tudnék magamnak venni. A szüleim nem élnek rosszul, de nem keresnek annyit, hogy kezdőlöketbe besegíthessenek.
A saját kezembe vettem az irányítást és keresgélni kezdtem szálláslehetőségek között Veszprémben. Így akadtam egy munkásszállóra Veszprémben. Én ezen az oldalon keresztül érdeklődtem s találtam meg a szállást: https://munkasszallok.hu/varos/veszprem/ Bátran ajánlom bárkinek, aki elkezdené az életét és a munkát Veszprém közelében, de messze lakik a munkahelyétől. Számomra pozitív csalódás volt, így nyugodtan tudnám javasolni.

Így szerettem meg a munkásszálló Veszprém központi lehetőségét

A munkásszálló a rémképeket teljesen elkerülte, amiket korábban magam előtt láttam azok alapján, amiket hallottam a munkásszállókról. Nos, felettébb pozitív csalódásként éltem meg azt az időszakot, amit a munkásszállóban Veszprémben töltöttem.
A szállás címe 8200 Veszprém Stadion utca 20-22. volt. Itt töltöttem a munkáséveim kezdeti éveit. Veszprém egy csodás, lehetőségekkel teli város és hamar a szívemhez nőtt. Ez a munkásszálló pedig a város egyik kellemes és csendes, nyugodt környezetében található. A város zaját valóban nem lehetett hallani egy hosszú és fárasztó nap után. Nyugodtan mondhatom azt, hogy minden feltétel adott volt számomra a fárasztó, nehéz munka utáni pihenésre. Az épület elsőre kissé riasztó volt számomra, ugyanis korábban kertes házban laktam a szüleimmel, de hamar megszoktam. Egy idő után már második otthonnak is tudtam a szállást nevezni.
A szobák 2 – 3 ágyasok voltak, én egy három ágyasban szálltam meg két másik majdnem korombeli fiúval, akikkel azóta is tartom a kapcsolatot, noha már mind elköltöztünk a munkásszállásról. A tv elengedhetetlen volt számunkra esténként ha egy jó filmet akartunk nézni, Nem akadt hiányunk saját hűtőszekrényben sem. A szobánkban volt asztal, mindenkinek saját szék, illetve ágynemű és ágyneműhuzat is.

munkasszallo-veszprem_pic3

A munkásszálló kínálatában közös használatú konyhánk volt, ahol bármikor tudtunk vagy sütni vagy akár pedig főzési kísérleteket is végrehajtani, vagy ételt melegíteni. Az egyik vendég meglehetősen finom ételeket készített, mivel szakács volt, de maga is azért szállt meg itt, mert nagyon messze lakott a munkahelyétől

Ezért vált be a munkásszálló Veszprém városában

Ami igazán fontos volt a teljes kényelem érdekében a mai modern világban, pedig az elengedhetetlen, ingyenes WIFI internet csatlakozást is, amit gond nélkül biztosítottak számunkra a szálláson. Az autóval járók számára az ingyenes parkolás hatalmas segítség volt. A szállás már ára nem volt drága, sőt 2,800Ft-tól elérhető volt számomra, ezt pedig könnyedén ki tudtam fizetni.